Szukaj w serwisie

Kategorie:

Nabiał i jajka | Mięso i wędliny | Owoce, warzywa | Słodycze, przekąski | Dania gotowe | Mrożonki | Lody | Oleje, oliwy i tłuszcze | Zioła i przyprawy | Pieczywo i ciasta | Ryby i owoce morza | Produkty sypkie | Miód i przetwory | Bakalie | Wegetariańskie

Tutaj jesteś: Rynek spożywczy / Owoce, warzywa

Czosnek podstawą w każdej kuchni

kategoria: Owoce, warzywa , www.scandic-food.pl
Czosnek podstawą w każdej kuchni
Czosnek podstawą w każdej kuchni

Sezon grillowy uważamy za otwarty za sprawą marynowanych czosnków linii Streamline. Marka proponuje polskim smakoszom aromatyczne ząbki w trzech odsłonach:
z ziołami, z papryką i chili oraz z oliwkami i suszonymi pomidorami. Każdy z nich używać można na setki różnych sposobów.

Czosnek z ziołami, jako produkt łagodny, ale pełen aromatu, może być podawany jako przekąska, gdy skuszeni majowym słońcem rozpoczniemy w końcu długo oczekiwany sezon grillowy. Pikantnym czosnkiem chili nadziać możemy mięso, np. schab, który uzyska dzięki temu niepowtarzalny aromat. Czosnek z oliwkami i suszonymi pomidorami natomiast idealnie sprawdzi się jako dodatek do śródziemnomorskiej sałatki lub typowo włoskiej bruschetty. W plenerze wystarczy kawałek serka fety, słoiczek Streamline i wykwintna przekąska gotowa.

Świeże ząbki czosnku w wysokiej klasy marynacie to świetna propozycja na ciepłe, wieczorne spotkania z przyjaciółmi a'la barbecue w tle. Tak dobre, że słoiczek zniknie błyskawicznie - 185 g to zdecydowanie za mało. Producent oferuje trzy rodzaje czosnków w ozdobnych słoiczkach w sugerowanej cenie detalicznej ok. 5 zł

autor: www.scandic-food.pl

powrót

 

Dodaj komentarz:

Autor komentarza:
Treść komentarza:
Kod:
Wpisz kod:
Akceptuję regulamin

Wasze komentarze:

Aktualnie brak komentarzy

Szukaj:

 

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone