Szukaj w serwisie

Kategorie:

Nabiał i jajka | Mięso i wędliny | Owoce, warzywa | Słodycze, przekąski | Dania gotowe | Mrożonki | Lody | Oleje, oliwy i tłuszcze | Zioła i przyprawy | Pieczywo i ciasta | Ryby i owoce morza | Produkty sypkie | Miód i przetwory | Bakalie | Wegetariańskie

Letnie grillowanie z DROSEDEM

kategoria: Mięso i wędliny
Letnie grillowanie z DROSEDEM
Filet z uda w marynacie

Lato to czas pikników na świeżym powietrzu i wspólnego grillowania. Amatorom chrupiącego kurczaka, aromatycznych kiełbasek oraz kolorowych i soczystych szaszłyków DROSED proponuje wysokiej jakości produkty na grilla.

Grillowanie to nie tylko metoda przygotowania posiłków, ale także forma spędzania wolnego czasu i wspólnej zabawy. Istnieje wiele pomysłów na dania z grilla. W zależności od inwencji i upodobań, na ruszcie możemy piec tradycyjne kiełbaski, drób, ryby, a nawet warzywa. Aby mieć pewność, że grillowane potrawy będą smaczne i aromatyczne, należy przyrządzać je na bazie wysokiej jakości produktów.

zdjecie
Mix familijny w kubełku
Z myślą o grillowaniu firma DROSED - specjalista od drobiu - przygotowała elementy z kurczaka w marynatach o różnych smakach oraz kiełbaski surowe z dodatkiem starannie skomponowanych przypraw.

Dla całej rodziny

Miłośnikom drobiowego mięsa przypadną do gustu delikatne Filety z uda kurczaka oraz Golonka z uda kurczaka w czerwonej, lekko pikantnej marynacie. Po przyrządzeniu na grillu filety oraz golonka są soczyste, aromatyczne i wyjątkowo smaczne.

Ciekawą propozycją od DROSED jest także Mix familijny w kubełku o gramaturze ok.1,5 kg, który umożliwia przyrządzanie potraw na ruszcie dla całej rodziny. Kubełek zawiera uda i części skrzydełek w lekko pikantnej, smacznej zalewie. Dzięki dobrze dobranym przyprawom grillowane mięso jest wyraziste w smaku i chrupiące.

zdjecie
Kiełbaski Marquez
Smaczne przekąski

Amatorom bardziej wyszukanych potraw DROSED poleca Szaszłyki z kurczaka z papryką. Powstają one z marynowanych w pikantnej zalewie kawałków fileta oraz mięsa z uda kurczaka przeplecionych dwukolorową papryką. Aby szaszłyki były soczyste, najlepiej grillować je zawinięte w folię aluminiową.

Dla miłośników tradycyjnych pieczonych kiełbasek DROSED przygotował Marquezy o smaku czosnkowym oraz paprykowym. Te delikatne surowe kiełbaski są produkowane na bazie mięsa z uda kurczaka z dodatkiem wieprzowiny. Po przyrządzeniu na ruszcie wyśmienicie smakują, zwłaszcza z dodatkiem musztardy, sosu czosnkowego lub ketchupu.

zdjecie
Szaszłyki z kurczaka
Wygoda i bezpieczeństwo

Produkty DROSED na grilla dostępne są w sprzedaży w wygodnych, estetycznych tackach lub ekonomicznym kubełku o gramaturze 1,5 kg. Filety z uda kurczaka pakowane są po 6 sztuk (ok. 600 g), Kiełbaski Marquez paprykowe i czosnkowe po 5 sztuk (ok. 350 g), a Golonka z uda kurczaka (ok. 750 g) oraz Szaszłyki z kurczaka z papryką (ok. 550 g) po 3 sztuki. Dzięki hermetycznym opakowaniom mięso pozostaje świeże i aromatyczne.


powrót

 

Dodaj komentarz:

Autor komentarza:
Treść komentarza:
Kod:
Wpisz kod:
Akceptuję regulamin

Wasze komentarze:

Aktualnie brak komentarzy

Szukaj:

 

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone