Szukaj w serwisie

Kategorie:

Styczeń | Luty | Marzec | Kwiecień | Maj | Czerwiec | Lipiec | Sierpień | Wrzesień | Październik | Listopad | Grudzień

V Targi Mięso i Wędliny

Termin imprezy: 19-21.02.2010
Godzina: 09:00
Miejsce: Pałac Kultury i Nauki, Warszawa, Pl. Defilad 1
Impreza dla: wszystkich zainteresowanych
Organizator: Targi Warszawskie S.A.

Logo

Zapraszamy do udziału w V Międzynarodowych Targach Mięso Wędliny 2010 „Najwyższe Standardy Jakości”, które odbędą się dniach 19-21 lutego 2010 r. w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie.

Głównym celem targów jest promocja i popularyzacja najwyższych standardów jakości polskiego mięsa i przetworów mięsnych.

Szeroko zaplanowana akcja informacyjna i edukacyjna społeczeństwa podczas targów dotyczyć będzie m.in. systemów gwarancji jakości QAFP QMP, PQS oraz Poznaj Dobrą Żywność; „Jakość i Tradycja”.

Zachęcamy Państwa do organizacji na stoiskach targowych degustacji, pokazów kulinarnych, prezentacji multimedialnych.

W programie targów:
Festiwal Smak Polski - pokazy i przepisy kulinarne, degustacje, testy konsumenckie
Grand Prix Targów – coroczna prestiżowa nagroda targowa
Konferencja – Systemy gwarancji jakości mięsa QAFP, QMP; PQS

Tematyka targów:
- Mięso i przetwory mięsne najwyższej jakości w tym produkty regionalne, tradycyjne wyroby mięsne
- Surowce i materiały do produkcji wyrobów mięsnych, dodatki funkcjonalne i smakowe;
- Programy certyfikacji jakości, systemy kontroli i zarządzania jakością, bezpieczeństwo konsumpcji;
- Technologie uboju i przetwórstwa mięsnego, sprzęt akcesoria i wyposażenie dla przemysłu mięsnego, gastronomii, hoteli, restauracji, sklepów, kuchni - gwarantujące najwyższe standardy jakości;
- Chłodnictwo, transport i przechowywanie;
- Opakowania, nadruki, etykiety, akcesoria reklamowe wspierające sprzedaż.

Targi to okazja do nawiązania nowych relacji handlowych z przedstawicielami placówek odpowiedzialnych za żywienie zbiorowe, zaopatrzenie, handel, gastronomię oraz możliwość spotkania i wymiany doświadczeń z reprezentantami administracji rządowej i instytucji odpowiedzialnych za rozwój przemysłu mięsnego.

Szczegółowe informacje można uzyskać pod nr tel. /022/ 849 60 06 wew. 128 lub 0664 307 195 lub e-mail: mjedynak@ztw.pl

powrót

Zobacz również:

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone